Iubitoare de toată învățătura și moștenirea de la mama și bunica ei, Luminița Ciuculescu s-a ambiționat să păstreze vie o cultură foarte mult trâmbițată și care câștigă tot mai mult teren: gastronomia locală, adică mâncarea tradițională reală, cu adevărat „bio” sau „eco”. Luminița este o bucătăreasă înzestrată care a vrut să împartă şi altora ceea ce iese din mâinile ei dibace. Într-un mic sat din comuna Băița şi-a deschis un punct gastronomic cu bucate alese.
PGL înseamnă cultură gastronomică locală pentru cei care caută experiențe culinare locale reale. Într-un punct gastronomic local, bucatele se regăsesc așa cum se pregătesc ele la „vatră”, așa cum le făceau bunicii noștri, cu rețete purtate din generație în generație.
Pentru a te bucura de o masă copioasă la Punctul Gastronomic Local „Ca la mama acasă” este nevoie de rezervare, făcută măcar cu o zi înainte.
Poftă bună!
Sursa: Discover Hunedoara
コメント