top of page

O nouă etapă în proiectul ”Capitala Daciei – Muzeu viu al patrimoniului cultural european”

Proiectul ”Capitala Daciei – Muzeu viu al patrimoniului cultural european”, finanțat prin programul Ro-Cultura a parcurs o primă etapă importantă.

Asocierea formată din Institutul Național al Patrimoniului (#INP), SC Profesional Construct Proiectare SRL București și Institutul de Arheologie ”Vasile Pârvan” București a depus la Consiliul Județean #Hunedoara documentațiile premergătoare finalizării proiectului tehnic. Este vorba despre Documentația tehnică necesară obținerii Autorizației de Construire (DTAC) și Documentația Tehnică pentru Organizarea Execuției (DTOE) necesară organizării de șantier. În perioada următoare, Consiliul Județean Hunedoara va face demersurile necesare în vederea obținerii avizului de mediu.

Etapa a II-a a contractului pentru Serviciile de proiectare și asistență tehnică încheiat cu asocierea formată din Institutul Național al Patrimoniului (INP), SC Profesional Construct Proiectare SRL București și Institutul de Arheologie ”Vasile Pârvan” București cuprinde elaborarea Proiectului Tehnic, inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, finalizarea acestora fiind estimată pentru 31 decembrie 2021.
42 afișări

Comentarios


bottom of page