top of page

O parlamentară cu tupeu cheltuie aproape 50.000 de lei pe lună din banii noștri

50.000 de lei pe nimic! Într-o lună cât alții într-un an!


În luna octombrie a acestui an, conform celor scrise pe pagina personală, pe purcoiul de bani pe care îl primește, doamna deputat Pollyanna Hanganu a participat la o dezbatere în parlament, la o conferință în domeniul energiei și a votat împotriva unei legi! Și cam atât! Celelalte două puncte se referă la participarea la acțiuni organizate de alții!


În condițiile în care, după ultima majorare din octombrie, un om simplu câștigă 3.300 de lei pe lună și lucrează de îi ies ochii pentru banii aceștia, Pollyanna Hanganu cheltuie, într-o singură lună, de zece ori salariul minim și, culmea tupeului, ne explică (video) că prioritatea ei este aceea de a opri creșterea taxelor!



Cam așa arată raportul prezentat public:


Luna octombrie 2023 - Raport de activitate parlamentară


1. „Am participat la o dezbatere, în Parlament…”

2. „Conferința anuală InvesTenergy și Gala dedicată specialiștilor din domeniul energiei…”

3. „Am fost singurul parlamentar de Hunedoara care a votat împotriva salvării pensiilor speciale…”

4. „Aproape 100 de antreprenori au participat la atelierele pentru afaceri, organizate de USR Hunedoara și Departamentul de Politici Publice al USR la Petroșani și Deva…” (acțiune organizată de partid, dar în fotografii nu apare deloc doamna deputat) 5. „PSD și PNL au respins legea depusă de mine care asigura despăgubiri mai mari pentru românii care își asigură locuințele în caz de cutremur ori inundații…” (aici au participat și alți semnatari, fiind o inițiativă de grup).



Deputata Pollyanna Hanganu pe care o cunoaște, se pare, doar bula de partid, dacă ar fi să judecăm după modul în care își începe o misivă răspândită zilele acestea pe la scările de bloc din Deva, face valuri pe paginile social-media cu „raportul” ei de activitate. Distinsa doamnă încearcă din răsputeri să justifice banii pe care statul român îi cheltuie cu huzurul său! Lucru care nu se întâmplă de azi de ieri, ci de aproape trei ani de când și-a început mandatul de parlamentar de Hunedoara!

În condițiile date, viitorul nu sună prea bine pentru doamna deputat. La cum arată sondajele în județul Hunedoara, ar putea să nu mai prindă încă un mandat de parlamentar, în ciuda zbaterilor sale intense pe rețelele de socializare!






258 afișări0 comentarii
bottom of page