top of page

O piatră căzută din cer a distrus un acoperiș în Hunedoara

O familie din municipiul Hunedoara s-a trezit cu acoperișul spart, în această dimineață, după ce o rocă a pătruns prin acoperiș. Din fericire, nimeni nu se afla în acel loc.

"În urma unui apel la 112, prin care s-a anunțat faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic. Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată

la Insemex Petroșani. Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.

Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta", a declarat Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.
332 afișări

Comments


bottom of page