top of page

O tânără familie din Deva are nevoie de ajutorul nostru

Baietelul lor, Cezar, de numai 5 ani a fost diagnosticat de o boala crunta: Leucemie Acuta

Limfoblastica Common B, la debut.

Orice mic ajutor din partea noastra e de mare folos pentru familia grea incercata si fiul acestora, care ar trebui sa inceapa prima cura de citostatice, ce vor dura 8 saptamani si tratamentul va trebui sa continue.


Puteti citi si ''scrisoarea'' micului luptator catre toti cei care vor sa ii fie aproape:''Bună, numele meu este Cezar și am 5 ani și 8 luni. Această vârstă la care singura mea grijă ar trebui să fie joaca, a devenit vârsta la care mi s-a pus cel mai crunt diagnostic: Leucemie Acută Limfoblastica Common B - la debut. Diagnosticul a adus cu sine cele mai mari griji atât pentru mine, cât și pentru familia mea.
Totul a început în urmă cu 3 săptămâni când am avut un episod febril și o stare continuă de oboseală. Mami și tati, îngrijorați, m-au dus la control, însă medicul ne-a recomandat doar să mă hidratez și să mă odihnesc mai mult. Pentru că starea mea de sănătate a început să se degradeze zi de zi tot mai vizibil și nu mai puteam lua parte nici măcar la activități banale, mami și tati au decis să mergem la un alt control.
Medicul de aici a știut din start că ceva e în neregulă cu mine și ne-au trimis la UPU Deva.
Starea mea nu părea atât de gravă, dar eram la un pas de moarte, eram atât de slăbit, în cât medicii au considerat că nu aș rezista transferului către alt spital.
Am avut nevoie urgentă de o transfuzie de sânge ca să pot fi transferat în siguranță la spitalul "Louis Țurcanu" din Timișoara.
A trecut mai mult de o săptămână de când sunt alături de mami la spital. Chiar dacă sufletul ei e rupt în mii și mii de bucățele, mami e puternică și mă încurajează. Am așa mare nevoie de ea și de tati, de dragostea și mângâierea lor...
E atât de greu de înțeles tot ce se petrece cu mine și în jurul meu. De ce nu mergem acasă? De ce atârnă de corpul meu aceste fire și furtune? De ce tati nu e aici?
Știu că el are grija de surioara mea mai mică și se ocupă de tot ce e nevoie pentru noi, dar tot nu înțeleg de ce nu îl pot vedea. Sunt sigur că îi e dor de mine și de mami, așa cum ne e și nouă de el. Abia aștept să mă fac bine și să îl strâng în brațe pe el și pe Sarah, surioara mea.
Medicii care se ocupa de mine aici mi-au promis ca ma vor face bine, dar trebuie să stăm până voi termina primul ciclu de de citostatice, ceea ce durează în jur de 8 săptămâni. Atât de multe săptămâni grele în care nu-i pot vedea pe tati si Sarah...
Ieri ar fi trebuit de fapt să fie prima zi de citostatice, dar stare mea de sănătate este instabilă și nu a permis acest lucru.
Am nevoie de rugăciunile și gândurile voastre bune, iar mami și tati au nevoie de suportul vostru financiar. Încă nu am primit rezultatele analizelor trimise în Austria și nu știm în ce direcție ne vom îndrepta cu costurile și tratamentul, dar timpul se scurge în defavoarea mea.Vă rog, fiți parte din lupta mea împotriva aceste boli crunte! Dacă nu puteți să fiți sprijinul nostru financiar, vă rog să răspândiți povestea mea mai departe cu ajutorul unui share și să vă rugați pentru mine!
Al vostru luptător,
Cezar''

Conturile sunt pe numele tatălui:

Andrei-Cezar Campean


RON :

RO31BTRLRONCRT0CE4911401


EURO:

RO75BTRLEURCRT0CE4911401


GBP:

RO46BTRLGBCRT0CE4911401


PayPal:

campeanb@yahoo.com


Revolut:

@biancaqrshhttps://www.facebook.com/donate/220798106724773/10227136332975676/2.419 afișări
bottom of page