top of page

O tânără antreprenoare din Hațeg investește masiv în turismul hunedorean!


După ce s-a întors din străinătate, Flavia Turc și-a deschis propria afacere în domeniul turismului. Pentru început, a construit o salină ultramodernă în Hațeg - Salina Sianisia!

„Ședințele de salinoterapie ajută la curățarea căilor respiratorii, tratarea infecțiilor auriculare, prevenția și tratamentul alergiilor sezoniere, obținând-se astfel îmbunătățiri semnificative la nivelul respirației, calității somnului, precum și a stării generale”, se spune în prezentarea, pe scurt, a locației.

Lucrurile au evoluat și, la puțin timp, Flavia Turc a considerat că în Hațeg este potrivită și o saună!

Tânăra antreprenoare și-a propus să pună la dispoziția clienților dornici de relaxare un spațiu aparte. Cu ajutorul unui artist, ea a creat cea mai mare saună din România, cu un design unic!

„Aburii calzi ai hammam-ului sunt însoțiți, de regulă, de cromoterapie și meloterapie: culorile și muzica sunt folosite pentru inducerea unei stări de relaxare profunde. Vă veți simți copleșiți de multitudinea de senzații plăcute care te invadează și te asigurăm că nu te vei mai putea gândi la nimic în acele momente”, acestea sunt cuvintele de întâmpinare pentru cei care accesează oferta Spa.

Pe lângă aceste două investiții și datorită potențialului uriaș al zonei natale, tânăra investitoare construiește, în prezent, și o pensiune pe care o va introduce în circuitul turistic în acest an!

Aceasta este, pe scurt, povestea antreprenoarei Flavia Turc din orașul Hațeg, care cu ambiția și perseverența sa le oferă oaspeților cele mai bune servicii în domeniu!

La numai câțiva kilometri distanță de Salina Sianisia se află Mănăstire Prislop, situl Ulpia Traiana Sarmizegetusa și bisericile de piatră din Țara Hațegului. Castelul Corvinilor este situat la aproximativ 27 km, Cetatea Devei la cca. 40 de km de proprietate, iar Cetățile Dacice din Munții Orăștiei se află la o distanță de 56 de km.



6.772 afișări0 comentarii
bottom of page