top of page

Ovidiu Vlad, consilier local virulent la Geoagiu, dar director în dificultate la U.M Orăștie

Ovidiu Vlad, consilier local virulent la Geoagiu, dar director în dificultate la Uzina Mecanică Orăștie?!


Pnl-istul Ovidiu Vlad a pierdut alegerile la funcția de primar al orașului Geoagiu, dar a obținut un loc în Consiliul Local. Odată instalat în funcție, alesul local a păstrat strategia (greșită!) din campania electorală și continuă cu atacurile gratuite la adresa primarului orașului. Cu toate că Vlad știe foarte bine că instituția nu are buget, și asta datorită incompetenței colegilor lui care conduc (lamentabil) guvernul, el numără gropile de pe drumurile orașului și încearcă să demonstreze că primarul nu își face treaba! Pnl-istul Vlad nu înțelege că situația nu e mai roza nici măcar în municipiul reședință de județ sau pe șoseaua de centură a Devei, unde gropile dau tot timpul de furcă șoferilor!


Domnul Vlad, consilier local, ar putea însă să procedeze ca și în campania electorală (chiar dacă atunci el doar încerca să păcălească electoratul), să meargă (pe bune) la tovarășii de partid Vasilică și Vetuța și să “faca lobby” pentru aprobarea proiectelor orașului. Asta cu toate că e greu de crezut că pe domnul Câțu și gașca lui îl interesează de județul Hunedoara! Domnul Vlad ar putea să pună în mod serios umărul la redresarea unității pe care o conduce și să se concentreze pe realizarea atribuțiilor ce îi revin, nu de alta dar e plătit regește din banul public, iar pe la Uzina Mecanică Orăștie nu se întâmplă mai nimic în afară de “poza” de imagine!


Ba mai mult, domnul Vlad ar trebui să fie conștient de faptul că Vasile Cărăguț știe ce are de făcut la Geoagiu și nu va înșela încrederea celor care l-au votat în număr mare pentru a conduce primăria!



1.515 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page