top of page

Ovidiu Vlad și porția de gogoși... umflate


Ovidiu Vlad este tot mai vizibil în spațiul public. Și nu ca director al Uzinei Mecanice Orăștie, pe care o păstorește de când au venit liberalii la putere și de destinele căreia ar trebui să fie interesat zi și noapte! Ci, ca și candidat la Primăria Geoagiu!

Nu am avea nimic de obiectat la candidatura sa - trăim în democrație și promovarea face parte din jocul electoral - dacă omul nu s-ar vârî, aiurea, peste tot! Plus de asta, declară sus și tare că vrea să ducă o campanie onestă, curată, bazată pe proiecte, fără atacuri. Ceea ce nu se prea întâmplă! Atacurile la adresa principalului său contracandidat curg gârlă, ba mai mult, acestuia i se pun în cârcă tot felul de chestii, ba că a făcut aia, și nu era momentul, ba că nu a făcut nimic!

Iar campania de linșaj mediatic este pornită de ceva vreme!

În goana după capital electoral, de câteva luni încoace, domnul Vlad bate neobosit drumurile la București și se pozează prin biroul de secretar de stat al colegei sale de partid, Vetuța Stănescu. Din pix, rezolvă problemele Geoagiului și vorbește de proiecte care, chipurile, vor transforma orășelul peste noapte. Să vezi și să nu crezi! Ultima găselniță, ”clocită” în laboratorul de la București este realizarea unui centru medical la Geoagiu, care pare să fie și singurul său proiect aruncat pe piață.

În rest, candidatul Vlad se flendură în compania mai marilor liberali din județul Hunedoara, ori de câte ori are ocazia! La ultima ieșire, l-am regăsit lipit, ca timbrul de scrisoare, de Vetuța Stănescu, venită împreună cu ministrul Culturii în vizită oficială la Sarmizegetusa Regia, un sit administrat de Consiliul Județean Hunedoara condus de echipa PSD. Ne mirăm și ne întrebăm în ce calitate a fost prezent acest domn acolo: de fin al deputatului Heiuș, de director al UMO, de candidat la Geoagiu?! Niciuna dintre aceste ”funcții” nu-i justifică participarea acolo, a ba da, a avut calitatea de consilier județean dar a demisionat din această onorabilă funcție pentru a se sui pe fotoliul de director!

Sursa foto: facebook

647 afișări
bottom of page