top of page

Patroana firmei pirotehnice inculpată în dosarul Colectiv, găsită moartă în propria locuinţă

Patroana firmei pirotehnice care a livrat artificii la clubul unde s-a petrecut tragedia Colectiv a fost găsită moartă, informează G4Media


Concret, este vorba despre Daniela Niţă, inculpată în Dosarul Colectiv, condamnată în primă instanţă la o pedeapsă de 12 ani şi 8 luni. Firma sa este cea care a livrat şi instalat artificiile considerate cauza declanşării incendiului din noaptea concertului Goodbye to Gravity, din 30 octombrie 2015. Daniela Niţă era administratorul firmei.

La sfârşitul lunii septembrie, judecătorii urmau să dea decizia finală în dosarul tragediei de acum aproape şase ani.


Potrivit Realitatea PLUS, alerta ar fi fost dată de rudele femeii, preocupate de faptul că aceasta nu mai răspundea nici la telefon, nici la mesaje de câteva zile.


Până la acest moment nu se cunoaşte cauza morţii şi nici dacă a fost sau nu sinucidere, legiştii urmând să stabilească împrejurările în care femeia a murit.

Reamintim că, în noaptea de 30 octombrie 2015, la Clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit un incendiu care a curmat viaţa a 27 de persoane, alte peste 160 ajungând în spitalele Capitalei, cu arsuri pe suprafeţe mari din corp şi intoxicaţi cu fum. De la momentul tragediei şi până acum, 65 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Până la ora actuală, deşi au trecut aproape şase ani, nimeni nu a fost pedepsit pentru cele întâmplate.40 afișări
bottom of page