top of page

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă: primarul din Bucureșci se răzbună pe proprii consăteni


În vreme ce prefectul se bucura relaxat, la mânecă scurtă, la concertul lui Ștefan Bănică, locuitorii comunei Bucureșci au înghețat de frig la concertul din căminul cultural. Motivul?


Pentru că evenimentul de la Bucureșci a fost organizat de PSD, primarul liberal a refuzat să încălzească sala căminului și a închis toate anexele. Artiștii și-au schimbat hainele, în frig, în fața căminului.


Pare greu de crezut dar, chiar dacă suntem în 2023, unii primari acționează ca pe vremurile zorilor democrației: nu ești cu noi, ești împotriva noastră, iar pentru asta meriți o pedeapsă.

Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara, în comuna Bucureșci, unde organizația locală a PSD a organizat o seară de colinde și tradiții. Aici, toți cei care au participat la eveniment au avut surpriza neplăcută să constate că nu era pornită căldura și că mai multe săli sunt indisponibile.


Oamenii au fost nevoiți să stea două ore în frig, iar artiștii au fost nevoiți să-și schimbe ținutele afară, pe lângă mașinile cu care au venit. Culmea, în satele din comunele conduse de primari PSD, cum este cazul Vețelului, căminele culturale în care PNL a organizat spectacole de sărbători au fost încălzite și primitoare.


În tot acest timp, prefectul liberal al județului Hunedoara, Călin Petru Marian, coleg de partid cu primarul Mircea Ghilean s-a simțit deosebit de bine la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică susținut la Cluj Napoca. În imaginile postate pe rețelele de socializare, prefectul apare relaxat, la mânecă scurtă, semn că sala în care se desfășura evenimentul era primitoare și încălzită.


Ne bucurăm că domnul prefect s-a simțit minunat la Cluj, dar îi amintim că, indiferent de opțiunile politice, și locuitorii județului Hunedoara merită condiții civilizate la spectacolele din județ!


140 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page