top of page

Peste 240.000 de lei cheltuiți cu Pollyanna Hangan, pentru 10 minute la microfonul Parlamentului

Potrivit datelor oficiale afişate pe Site-ul Parlamentului României, activitatea parlamentară a deputatei USR de Hunedoara, Polllyana Hangan, constă până acum în doar trei luări de cuvânt, cu tot cu jurământul de credință rostit în decembrie 2020!


În cele șase luni, Pollyanna Hangan mai are inițiate două proiecte de hotărâre, la care se adaugă două interpelări, restul activității fiind cea legată de grupul parlamentar din care face parte. Asta chiar dacă, lunar, statul cheltuie cu un deputat peste 40.000 de lei pe lună!


Culmea ipocriziei deputatului hunedorean este o declaraţie politică ce se referă la “desfiinţarea sau reorganizarea autorităţilor care, deşi finanţate din bani publici, nu sunt în mod real în serviciul cetăţeanului”! Doamna cu pricina uită să spună că un parlamentar, pe lângă indemnizație, mai beneficiază lunar de o sumă forfetară în valoare de 12.000 de lei, o sumă de șase ori mai mare decât cea pe care o primește un membru ATOP.


Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, o instituție care funcționează de ani de zile pe lângă consiliile județene, a devenit dintr-o dată paria pentru parlamentarii USR și nu numai. Existența sa pare că deranjează tot mai mult, pentru că în componența autorității nu sunt incluși și membri ai USR. Este și situația de la Hunedoara, și de aici totă lupta asta de a desființa ATOP-ul și de a-i pune la zid pe membrii săi. Straină de această idee nu este nici Presedintele PNL Hunedoara care sustine ideea colegei sale de la USR, uitând de fapt ca a fost multă vreme beneficiara unei asemenea indemnizatii de la ATOP.


Deputata hunedoreană uită să mai spună și că a ajuns deputat de Hunedoara fără a obține măcar jumătate din voturile necesare unui mandat întreg, arătând clar limita deja celebră a “profesioniștilor” USR, ipocrizia și demagogia acestora. În aceeaşi situaţie sunt si cei doi ,,senatori la pachet”, ai PNL Hunedoara care au intrat in Parlament cu două treimi dintr-un mandat pentru un post de senator .Să mulțumească, cu toții pentru redistribuire, că altfel și astăzi ar fi rămas niste ilustrii necunoscuti.

Sursa: https://www.accentmedia.ro/peste-240-000-de-lei-din-banul-public-cheltuiti-cu-deputata-usr-pollyanna-hangan-pentru-10-minute-la-microfonul-parlamentului/629 afișări
bottom of page