top of page

Pierdută prin Parlament!Deputata USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, îngroașă rândurile parlamentarilor care nu prea au activitate, dar tot sunt plătiți regește de statul român. Deh, astea sunt legile, indiferent de cât lucrezi sau nu în folosul românilor, tot banii ăia îi încasezi în fiecare lună!


Concret, din decembrie 2020 încoace, doamna deputat a avut doar patru declarații politice și intervenții, dintre care una a fost depunerea jurământului și alta a fost transmisă în scris! Practic, în plenul Camerei a luat cuvântul doar de două ori, în februarie și aprilie. În total, a vorbit vreo nouă minute despre situația de la CEH, dând vina pe PSD, și despre subiectul de care s-a agățat cu atâta înverșunare, acela al desființării sau reorganizării autorităților finanțate din bani publici. În acest din urmă caz, este vorba despre Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP). Doamna s-a simțit probabil nedreptățită că, la Hunedoara, din această structură nu face parte protejata și prietena sa, subprefecta Oana Biriș.


Lipsa aceasta de activitate din ultimele luni ne mai arată totuși ceva. Că doamna deputat nu se prea regăsește în această funcție pe care o ocupă deja de câteva luni bune. Lipsa de implicare în probleme reale ale județului Hunedoara, spune multe despre abilitățile și priceperea doamnei deputat! Să fie oare o pălărie prea mare pentru domnia sa prezența în Parlament? Totuși, nu ar trebui să uite un mic amănunt: în fiecare lună din bugetul public primește cam 40.000 de lei. Banii aceștia includ indemnizația de parlamentar și alte cheltuieli forfetare.


Și pe plan politic, deputata Pollyanna Hangan a lăsat-o mai moale. La nivel de județ, a ajuns să-i fie subordonată politic fostei sale subordonate (sic!). Nu și-a asumat candidatura la funcția de președinte al organizației județene a USR Hunedoara, ci a preferat funcția de vicepreședinte, un post mai călduț și nu așa vizibil!


În contextul în care în județul Hunedoara, USR a scos un scor slab la alegerile parlamentare de anul trecut și viitorul partidului nu arată tocmai promițător, e și firesc ca doamna deputat să nu vrea să se expună prea mult. Cu siguranță, Pollyanna Hangan mai vrea un mandat de parlamentar și nu-și poate asuma un nou eșec. Așa că a împins-o la înaintare pe doamna subprefect, o făptură diafană, care are misiunea să reorganizeze partidul în urma fuziunii cu PLUS.


În concluzie, doamna Hangan se pierde în marea masă a parlamentarilor USR care nu prea au nimic de spus și de făcut. Și mai supărător este că, pentru activitate aproape 0, statul român cheltuie lunar circa 40.000 de lei cu domnia sa!256 afișări
bottom of page