top of page

Plângere penală pe numele lui Tiberiu Iacob Ridzi

Am aflat despre gestul iresponsabil al primarului Tiberiu Iacob Ridzi care a dat dispoziție ca inscripția "Consiliul Județean #Hunedoara" să fie înlăturată de pe drumul județean 709F din Masivul #Parâng, municipiul #Petroșani.


❓A procedat legal sau nu?


➡️ După ce am primit adresa semnată de primar, am solicitat să ni se comunice atât temeiul legal, cât și demersurile care trebuie realizate pentru a intra în legalitate, deși inscripția a fost amplasată pe domeniul public al județului Hunedoara. În loc să ne răspundă, așa cum face orice administrație locală, Tiberiu Iacob Ridzi a dispus 𝗮𝗯𝘂𝘇𝗶𝘃 demolarea acelei inscripții.


Domnule primar, vă este rușine că vă aflați în județul Hunedoara?


↘️↘️↘️


Gestul de azi este o răzbunare politică a "marelui primar" Tiberiu Iacob Ridzi, fost pedelist, vopsit penelist, care îl descalifică 👎. Acesta este comportament de jupân, nu de primar.


👉 Oamenii vor trage singuri concluziile, dacă acea inscripție era marea problemă a municipiului Petroșani, proaspăt beneficiar al unui drum excepțional modernizat prin PNDL 2 de către Consiliul Județean Hunedoara! O investiție de peste 20 de milioane de lei!

❗❗❗


🔴 Însă lucrurile nu vor rămâne așa! M-am consultat cu colegii mei și, mâine dimineață vom depune o plângere penală împotriva primarului Tiberiu Iacob Ridzi, pentru abuzul comis astăzi.


Laurențiu NISTOR, Președintele Consiliului Județean Hunedoara


560 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page