top of page

PNL și USRPLUS defilează cu candidații refuzați de PSD

Situație bizară într-o comună din județul Hunedoara, unde pe 27 iunie 2021 vor avea loc alegeri parțiale pentru alegerea primarului.


În comuna Romos din județul Hunedoara au loc alegeri după ce primarul ales pe 27 septembrie 2020, Mircea Pătrânjan, a decedat.


În competiția electorală s-a înscris cinci candidați: Dan Bîldea (USR), Nicolae Iulian Nasta (independent), Daniela Mihaiela Csatlos Koncz (PNL), Mugurel Baciu (independent) și Vlad Dumitru (PMP).

PNL și USRPLUS s-au înscris în competiția electorală cu candidați care inițial au bătut la ușa PSD, dar au fost refuzați. Sursele politice susțin că cei doi ar fi încercat să intre în grațiile PSD având în vedere că social-democrații conduc Consiliul Județean Hunedoara și sperând astfel la un sprijin pe viitor. Amândoi însă, au avut surpriza de a fi refuzați.

Acum, cele două partide încearcă să maximizeze rezultatul prin aducerea în comună (!) a membrilor Guvernului României. Duminică, la Romos a fost prezent vicepremierul Dan Barna, iar săptămâna aceasta este așteptat însuși premierul Florin Cîțu.

Mai trebuie menționat că cei doi candidați PNL și USRPLUS au fost reclamați la Biroul Electoral Județean după ce, în precampanie, au afișat bannere cu mesaje electorale (interzise în acea perioadă).381 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page