top of page

PNL a scăpat comuna Romos din mână!


Câțu vine la Romos ca să le spună locuitorilor comunei că primăria se lasă moștenire?! Chiar atât să fie de mare miza acestor alegeri, încât să-l aduci pe premier într-o comună în care nici liderii județeni ai PNL nu au ajuns prea des! Dacă ar fi dat pe acolo, ar fi văzut că lucrurile nu sunt tocmai în regulă și că nu au ce proiecte continua! Chiar dacă oamenii au ținut la fostul lor primar, măsurile luate în ultima vreme de liberali sau, mai bine zis lipsa lor, îi fac pe alegători să fie reticenți la promisiunile venite dinspre partea puterii. Înghețarea pensiilor, a alocațiilor lovește direct în categoriile cele mai vulnerabile! Locuitorii din zona rurală resimt din plin lipsa unor venituri decente, care i-ar ajuta să-și vadă de sănătate, în primul rând.


Pe de altă parte, e bine că vine Câțu la Romos! Las să vadă că drumurile locale sunt praf, că la Romos nu există centru medical, agricultura e pe butuci, educația și sportul sunt ignorate, nu există acces la internet, comuna fiind practic izolată, deși e la o aruncătură de băț de oraș și de autostradă! Ce să le spună Câțu oamenilor, după ce guvernul condus de el și-a demonstrat limitele în toate domeniile! Să le promită marea cu sarea, chiar dacă liberalii și aliații lor nu au nicio strategie de țară, nu au nicio idee cum să ajute mediul rural să recupereze decalajele față de zona urbană? Să-i mintă pe oameni în față că a crescut nivelul de trai și puterea de cumpărare, când tarifele la utilități s-au majorat, iar prețurile la bunurile de larg consum au explodat pur și simplu?!


Liderii județeni ai PNL s-au trezit dintr-o dată că le pasă de Romos, deși nu vor recunoaște în ruptul capului că au nevoie de gps ca să ajungă în comună! Să fie oare cuprinși de disperare din cauza valului de simpatie care s-a creat în jurul candidatului independent Nicolae Nasta, culmea susținut chiar și de unii membri PNL! Să intuiască potențialul acestuia și priceperea lui în a conduce oamenii? Să se teamă de faptul că Nicolae Nasta, odată ajuns primar, chiar ar putea să schimbe în bine comuna? Cu siguranță, da, peneliștii se tem că pierd teren!


Domnilor liberali, a venit nota de plată!


La Romos a venit vremea ca PNL cu Câțu, Orban, Csatlos și cei care batjocoresc tot ceea ce ating să plătească! Electoratul e sătul de promisiuni deșarte și vrea să fie condus de oameni serioși, care își țin promisiunile!



106 afișări
bottom of page