top of page

PNL Hunedoara, competiția distructivă nu este soluția!


Perioada dificilă pe care am traversat-o mi-a oferit și timpul necesar de reflecție asupra a ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în județul nostru și în țară, în general.

Sunt în politică de mulți ani, am trecut prin negocieri și alianțe politice și am învățat din experiență proprie că politica este despre competiția constructivă. Vechii liberali hunedoreni știu cu siguranță despre ce vorbesc. În ciuda războaielor politice pe care le-am purtat cu ei, am avut mereu o competiție din care hunedorenii au avut de câștigat.


Mircea Moloț, Florin Roman, Bogdan Țîmpău, Lucian Heiuș - chiar și Carmen Eleonora Hărău - găseau până la urmă calea de dialog și, dincolo de șicanele politice inerente, recunoșteau atunci când nu aveau dreptate. Au fost proiecte importante pentru care s-a găsit calea de mijloc, proiecte pentru care am luptat adesea în paralel, cu dorința de a veni cât mai repede cu un rezultat bun pentru hunedoreni.


Din păcate, în ultimele luni, PNL Hunedoara a abandonat competiția constructivă și s-a angajat într-un război steril, din care județul pierde proiecte și bani pentru comunitățile locale. Liberalii își amintesc foarte bine cum se făceau alocările bugetare când PSD a deținut guvernarea. Nu mai departe de PNDL 2, program prin care PSD a adus în județ peste 650 de milioane de lei în ultimii 4 ani, iar eu am fost un partener de dialog și am luptat ca banii să ajungă la toate primăriile care au avut proiecte serioase, indiferent de culoarea politică a primarilor.


Așadar, mă adresez vechilor liberali hunedoreni și le spun că sunt îngrijorat de modul discreționar în care Vetuța Stăneascu alege să se joace cu destinul acestui județ, în calitate de președinte interimar al PNL.


Fac un apel către vechii liberali - avem nevoie de o competiție constructivă, mai ales în vremurile complicate pe care le traversăm. Mai presus de ambiții politice, mă interesează foarte mult ca județul nostru să aibă de câștigat și, pentru asta, vă îndemn să priviți dincolo de interesele directe ale liderilor pe care îi aveți vremelnic la conducere.


În calitate de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, vă atrag atenția - nu sacrificați interesul hunedorenilor în aventurile politice distructive ale președintelui actual al PNL Hunedoara, doamna Vetuța Stănescu, față de care foștii lideri liberali erau modele de responsabilitate și dialog politic! Eu știu ce am de făcut și nu voi înceta să lupt pentru Hunedoara și pentru hunedoreni.


Laurențiu Nistor,


Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara,

Președintele Consiliului Județean Hunedoara


59 afișări0 comentarii

댓글


bottom of page