top of page

PNL nu mărește pensiile și alocațiile, dar le poartă de grijă pedofililor


În fiecare zi ni se mai demonstrează o dată că PNL a luat-o razna! Greșelile și inepțiile pe care le transmite și le face în această perioadă sunt de neînțeles pentru oricine.

După multele situații pe care nu le-a știut gestiona, după bătaia de joc arătată pensionarilor și copiilor, prin nemărirea pensiilor și a alocațiilor, PNL mai vine cu o acțiune terifiantă: Guvernul a sesizat Curtea Constituțională în privința legii care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor. Actul normativ, adoptat de Camera Deputaților, prevede că violul și actul sexual cu un minor sunt infracțiuni pentru care prescripția nu înlătură răspunderea penală.

Deci, pe PNL îl interesează să fie protejate drepturile pedofililor mai mult decât aceștia să fie pedepsiți, oricând ar fi prinși, pentru nenorocirile create. În mintea guvernanților, prioritari sunt pedofilii și nu copiii, adică victimele! Cred că orice comentariu este de prisos și fiecare om, care află de mizeria asta de acțiune a PNL, să îl judece după propria rațiune.

Aceștia sunt PNL-iștii, oameni care nu înțeleg ce este în sufletul și în inima unui părinte al cărui copil a fost distrus pe viață de un astfel de infractor.

Cum poți fi apărătorul pedofililor? Legea pe care o contestă Orban şi Iohannis, a fost făcută tocmai în urma unei astfel de atrocități care a îngrozit lumea. A fost făcută tocmai pentru ca astfel de drame, cum a fost cazul de la Caracal, să nu se mai întâmple.

Faptul că președintele și premierul sunt mai interesați de problemele pedofililor decât de victimele acestora, se reflectă în toate actele guvernului: de aceea guvernanţii nu vor să dubleze alocațiile, de aceea nu se gândesc la soluții corecte pentru începerea anului școlar, de aceea nu vor să dea tablete tuturor elevilor. Din măștile promise pentru oamenii nevoiași nu a fost dată nici măcar una, dar impun purtarea lor în gări, piețe etc., fără a se gândi că măștile sunt scumpe și una costă, în multe părți, mai mult decât o pâine.

Cinismul acestor oameni merge până acolo încât pentru Orban şi pentru Iohannis nu mai contează că sunt copii care nu au ce mânca sau că unii nu vor putea învăța pentru că nu au acces la internet etc, dar contează că monştrii precum cel de la Caracal, sau precum poliţistul de la Serviciul de Circulaţie al capitalei, care agresa fetițe în scările de bloc și în lifturi, trebuie să aibă drepturi – uneori mai multe decât alții – și să fie protejați.

Cum pot guvernanții de azi, care ar trebui să ne apere copiii și, printre altele, să ajute ca părinții și bunicii noștri să-și primească salariile, respectiv pensiile binemeritate, să se mai uite în ochii românilor? Cum oare pot acționa cu atâta nepăsare împotriva acestui popor? Să iei in brațe pedofilii, înseamnă nu doar cinism ci și iresponsabilitate.

Acum știm sigur că nu avem doar o dezastruoasă guvernare, ci și oameni lipsiți de suflet la guvernare!

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara


280 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page