top of page

PNL+PMP. Un protocol inutil...la Hunedoara


Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a ratificat, luni, protocolul de colaborare în plan local cu Partidul Mişcarea Populară.


Protocolul prevede ca, în consiliile locale, consiliile judeţene să existe colaborare, în primul rând pentru a pune în aplicare promisiunile pe care le-au avut ambele partide în campanie. În județul Hunedoara, cele două partide vor putea cel mult să se consoleze unul pe celălalt, în opoziție, având în vedere că PSD a obținut prin votul hunedorenilor majoritatea (18 din 33) mandatelor de consilieri județeni.


Chiar și în aceste condiții, va fi interesant de observat cum va colabora Viorel Arion (ales consilier județean) cu foștii săi colegi: liberalii care l-au demis din fruntea organizației local Hunedoara, chiar de ziua lui.

Liniște la Deva și Hunedoara


La Deva, colaborarea va lipsi cu desăvârșire pentru că, în ciuda faptului că în legislativul local au intrat 6 partide, PMP nu se numără printre ele. În aceste condiții, PNL va trebui să se orienteze spre alți... colaboratori.

Nici în municipiul Hunedoara protocolul nu are vreo utilitate. Aici, primarul reales a reușit să obțină cu echipa sa majoritatea mandatelor de consilieri locali (13 din 21).


143 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page