top of page

PNL pune hamul pe companiile naţionale!

Noul președinte al Consiliului de Administrație al Minvest este Pompiliu Crai, pensionar, preşedinte al Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a III-a din cadrul PNL Hunedoara, culmea, aflat în proces cu instituția al cărei președinte este începând cu 20 martie 2020!


foto: glasul-hd.ro

Pompiliu Crai a fost numit în funcție în luna martie a acestui an, iar la câteva zile a venit și numirea colegului de partid, președintele PNL Hunedoara - candidat la funcția de primar al municipiului Hunedoara, Petre Gherman, un apropiat al senatoarei PNL, Carmen Hărău. Acesta a revenit pe funcția de director general al Minvest.

Partidul şi-a mufat apropiaţii la robinetul Minvest SA! Interesant ar fi de aflat modul în care s-a desfășurat selecția dosarelor, prezentarea CV-urilor și criteriile de ocupare al posturilor, nu de alta, dar pe site-ul companiei lipsește chiar CV-ul președintelui C.A. precum și declarațiile de avere!



Print screen minvestdeva.ro
Print screen minvestdeva.ro

Marea dilemă a coțcăriei este faptul că POMPILIU CRAI (președintele C.A.) are calitatea de pârât în dosarul cu numărul 6303/221/2019, înregistrat la Judecătoria Deva, într-un proces cu COMPANIA NATIONALA A CUPRULUI, AURULUI ȘI FIERULUI MINVEST SA DEVA - reclamant, al carei pronunțare este în data de 07.05.2020! Cu toate acestea el a fost numit președinte al Consiliului de Administrație!

1.077 afișări0 comentarii
bottom of page