top of page

PNL-stul Adrian David se joacă cu vorbele! De ce ,,0’’?


Spațiul public este intoxicat de acuzații extrem de grave care vin din partea unui personaj ce ar trebui să prezinte în fața locuitorilor cu strategii, proiecte și soluții pentru județul Hunedoara. Dar nimic, 0!

Domnul David, fost președinte (de conjunctură) al Consiliului Județean Hunedoara, a lăsat 0 activitate la Parcul de Afaceri Simeria! Da, 0 indicatori de performanță, 0 activitate, 0 noi locuri de muncă și, în plus, lacătul pe ușă!


Timp de un an (!) cât a durat dezastruosul mandat al lui David la CJ, lacătul a stat pe Parcul de Afaceri de la Simeria, marea "inginerie" economică fiind predarea administrației către ADEH unde director era un alt mare PNL-ist. Și? 0 din nou, nimic, nada!

Domnule David, ar trebui să le mulțumiți ăstora, cei pe care îi faceți hoți, deoarece din 2016 ei au salvat județul Hunedoara și primăria Simeria de o corecție financiară de peste 2 milioane de euro! Da, ăștia de îi faceți hoți, au luptat din răsputeri să recupereze perioada (0) în care dvs erați președinte al CJ, iar administratorul stabilit de dumneavoastră făcea alte chestiuni (politice), pe care vi le vom prezenta în alte materiale, în loc să se ocupe de Parcul de Afaceri!

Despre Parcul de Afaceri de la Simeria, dar și alte "0 -uri", cum ar fi Deponeul Ecologic sau Parcul Industrial de la Călan, dar si "- usuri" ca Drumul de la Sarmizegetusa și Prislop, vom mai scrie în următoarele articole, deoarece domnul David a ales calea dură în această (pre)campanie, a ales violența, acuzațiile și critica distructivă în locul unui duel în proiecte și strategii, iar un lucru este bine știut: violența aduce violență, iar cine seamănă vânt, furtună culege!

542 afișări

Comments


bottom of page