top of page

Președintele CJ Hunedoara condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial

COMUNICAT DE PRESĂ


Președintele CJ Hunedoara condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial


Consiliul Județean Hunedoara își exprimă poziția cu privire la limbajul trivial inacceptabil folosit de unii membri ai galeriei echipei FC Corvinul la adresa jucătorilor de fotbal din Valea Jiului: asemenea comportamente sunt complet incompatibile cu valorile și etica sportului.


Suntem ferm angajați în promovarea unei atitudini civilizate, atât pe teren cât și în afara lui, și condamnăm orice formă de violență verbală sau comportament neadecvat. Fotbalul este un sport de echipă, iar toți cei implicați trebuie să se comporte cu demnitate și să manifeste respect față de ceilalți.


Solicit autorităților să ia toate măsurile împotriva celor care manifestă comportamente jignitoare, agresive și antisociale, dar și pentru a menține un mediu sigur și ordonat în timpul competițiilor sportive. Siguranța tuturor participanților, inclusiv a suporterilor, este o prioritate majoră și ne așteptăm ca toți cei prezenți la evenimente sportive să respecte regulile.


Consiliul Județean Hunedoara reafirmă angajamentul său pentru fair-play, respect reciproc și dezvoltarea unei atmosfere pozitive în comunitatea noastră sportivă. Îmi doresc să vedem o schimbare în comportamentul celor implicați și sunt încrezător că, împreună, putem construi un mediu sportiv mai respectuos și mai unit.


Laurențiu Nistor,

Președintele Consiliului Județean Hunedoara
40 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page