top of page

Prefectul Călin Petru Marian, politizare grosolană a zilei de 8 Martie

Instituțiile Ministerului Afacerilor Interne sunt târâte mișelește în campania electorală a lui Călin Petru Marian. Este absolut inacceptabil ca un funcționar public, în speță prefectul, să folosească resursele și autoritatea sa pentru a-și promova propria imagine.


Vineri, 8 Martie, prefectul liberal Călin Petru Marian a împărțit lalele în centrul Devei fiind însoțit de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Direcției Generale Anticorupție, ai Inspectoratului de Poliție al județului și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi.


Este evident că acțiunile prefectului Călin Petru Marian reprezintă o politizare profundă a unor instituții care ar trebui să rămână neutre din punct de vedere politic. Prin asocierea sa directă cu reprezentanții MAI în timpul campaniei electorale, acesta compromite integritatea și credibilitatea instituțiilor care au alte atribuții, nu să le țină isonul politicienilor.


Este imperativ ca astfel de acțiuni să fie condamnate ferm și să fie luate măsuri adecvate pentru a asigura că funcționarii publici respectă legea și se abțin de la orice formă de politizare a instituțiilor statului. Este momentul ca cetățenii să ceară responsabilitate și transparență din partea celor care sunt desemnați să îi reprezinte și să îi servească, nu să îi manipuleze în interes personal sau politic.


Sursa: accent media.ro146 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page