top of page

Primarul Comunei Harau, Lucian WEBER: Lămuriri privind Greșelile în Denumirile de Localități pe Indicatoarele Rutiere

Datorită faptului că în această perioada au apărut în spațiul virtual postări și comentarii cu privire la anumite greșeli în scrierea denumirilor unor localități pe indicatoarele rutiere, printre care și cel cu denumirea localității Chimindia, mă văd nevoit să aduc unele lămuriri cu privire la aceste aspecte:


Mă bucură faptul că sunt cetățeni care urmăresc și semnalează anumite situații sau probleme, atâta timp cât acestea arată adevărul și nu se încearcă în mod voit aruncarea culpei înspre altcineva care nu este vinovat. Cine mă cunoaște știe că sunt un om asumat în ceea ce fac, răspund pentru ceea ce fac și accept orice critică, dacă este conform realității. Nu pot să accept mizeriile nimănui, trebuie să răspund arătând adevărul.


În această situație vinovăția este a constructorului Strabag, sunt cei care au comandat aceste indicatoare, le-au recepționat și le-au montat fără să verifice eventualele greșeli. În data de 05.01.2024 au fost montate aceste indicatoare, în data de 06.01.2024 am sesizat greșeala dând dispoziție să fie demontate de către angajații SPGL Hărău, anunțând,totodată, conducerea Strabag despre aceste aspecte neplăcute.


Acesta este ADEVĂRUL, pentru că de fiecare data am spus și voi spune ADEVĂRUL, sunt in slujba locuitorilor comunei Hărău și voi fi atât timp cât dumnealor consideră ca le reprezint interesele cu onoare și demnitate, indiferent de ce își doresc alte persoane, din interior sau din afara.

Vă doresc o zi minunată!
98 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page