top of page

Putea fi actor, dar a ales să fie CLOVN!


Mediul online hunedorean a fost invadat de un individ și problema lui: NU vrea să fie evaluat! De mai bine de trei ani, Rădescu, directorul teatrului din Petroșani, pur și simplu nu are chef să facă ceea ce toți managerii din județ fac, adică să răspundă pentru activitatea prestată și pentru salariul luat din banul public! Live-uri pe facebook, articole de “presă”, subproducții video ironice, acțiuni în instanță, concedii medicale și chiar proteste în fața instituției unde ar fi trebuit să se prezinte la evaluare! Cam acestea sunt activitățile cu care iese în fața ditamai managerul instituției de cultură din Patroșani. Motivele acestor acțiuni sunt diverse, iar unii membri ai comisiilor de evaluare care nu îi convin individului, cum ar fi administratorul public, la care se adaugă fostul manager al teatrului sau președintele Consiliului Județean, au fost atacați virulent!


Că omul nu are dreptate o dovedesc chiar procurorii care au dispus neînceperea urmăririi penale a fostului manager al teatrului, Nicoleta Bolca, acuzată și desființată de către ”Răgescu” timp de patru ani, de când este el la cârma instituției! Buna credință a acestui personaj este pusă acum la îndoială de chiar acțiunile întreprinse!


Oare nu era mai corect ca acum, în aceste vremuri grele, când copiii sunt închiși în case și stau în fața calculatorului, teatrul să aibă rolul de formator, să producă piese de teatru radiofonic, povești audio sau cântece pentru copii? Oare nu era mai corect să aleagă calea normală și să se prezinte, ca orice om, la o discuție cu cei care conduc CJ? Putem înțelege că fostul președinte a avut o problemă, dar actualul președinte nici nu l-a văzut în șase luni!


Și ar mai fi ceva, cum ar fi dacă noi ceilalți, oamenii obișnuiți, atunci când dăm examene am merge cu părinții, frații sau vecinii cu pancarte în fața instituțiilor? Cum ar fi dacă la simulare, bac sau admitere am contesta profesorii sau ne-am lua concediu medical? Cum ar fi dacă toți conducătorii instituțiilor și-ar scoate angajații în stradă când sunt evaluați?



170 afișări
bottom of page