top of page

Recent, Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a dezvăluit presei că el se ”sacrifică” pentru România

După ce și-a scos certificat medical cu ”tulburări psihice”, Virgil Guran se ”sacrifică” pentru România

După ce și-a scos certificat medical cu tulburări psihice, fiind internat la spitalul Voila, asta pentru a scăpa de o anchetă a procuraturii, și de arest, Virgil Guran iese din nou în evidență.

Recent, Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a dezvăluit presei că el se ”sacrifică” pentru România și poporul român.


Vicepreședinte PNL și consilier al premierului Ludovic Orban pe probleme de ordine publică, Virgil Guran are două rude extrem de apropiate angajate în Ministerul Dezvoltării condus de Ion Ștefan. O bună parte din familia vicepreședintelui PNL Virgil Guran, care e și consilier al premierului Orban, și-a găsit de muncă în această instituție. Mai precis, este vorba de sora lui Virgil Guran, dar și de soția acestuia.


Vicepreședintele PNL a declarat că sora sa merită pe deplin postul de la Dezvoltare. “Dacă vă interesează ceva legat de sora mea, o să vedeți că ea a încercat să facă ordine acolo, iar PSD-iștii de la Hunedoara au făcut reorganizare la Consiliul Județean ca să scape de ea pentru că nu voia să semneze niște porcării de-ale lor. Este o profesionistă și asta se poate dovedi, nu are Ministerul Dezvoltării om care se pricepe atât. De 30 de ani a fost de la șef de șantier, până la proiectant, până la tot ce mișcă în construcții. A încercat să facă ordine la CJ și nu s-a dorit”, a declarat Guran.


Vicepreședintele PNL și consilierul lui Ludovic Orban a admis că și soția sa, Maria Guran, lucrează la minister. Chiar la cabinetul ministrului dezvoltării. “Soția mea este șefa de cabinet a ministrului. Deci nu este angajata Ministerului Dezvoltării, este angajata ministrului”, a spus Guran. Întrebat dacă nu cumva salariul soției sale e plătit tot de minister, liderul PNL a răspuns iritat: “Ba da, și care e problema?! Fiecare își poate lua pe cine vrea șef de cabinet. Nu este pe un post al ministerului.” Liderul PNL mai spune că soția a făcut un sacrificiu, pentru că a vrut să se dedice proiectului liberal.


sursa: https://max-media.ro/dupa-ce-si-a-scos-certificat-medical-cu-tulburati-psihice-virgil-guran-se-sacrifica-pentru-romania/


126 afișări0 comentarii
bottom of page