top of page

Regulament nou pentru parcarea publică subterană de la Piața Agroalimentară Deva


Consilierii locali au aprobat astăzi, 26 mai 2022, în ședință ordinară, regulamentul de organizare și funcționare în regim de autotaxare a parcării publice subterane din Piața Agroalimentară Deva, strada Ion Creangă, nr. 60, prin HCL nr. 198/2022.

Conform noului regulament, tarifele de parcare sunt următoarele: - Primele 15 minute sunt gratuite - Primele două ore – 2 lei/oră - După un interval de două ore de staționare, tariful crește la 4 lei/oră

În cazul pierderii tichetului de parcare sau a intrării în parcare fără a solicita tichet, taxa suplimentară pentru eliberarea unui tichet este de 50 de lei. În cazul în care durata parcării autovehiculului depășește 5 zile, tariful este de 50 lei/zi.

Începând cu data de 6 iunie 2022, vor fi aplicate noile tarife de parcare.

Achitarea costului parcării se va face pe baza tichetului de parcare, citit electronic, numerar sau cu cardul, la aparatul de taxare automat aflat în spațiul de lângă casieria din incinta Pieței Agroalimentare.

Programul de funcționare al parcării în perioada mai - octombrie 2022 este următorul: - Luni – Vineri, între orele 6:00-20:00 - Sâmbătă, între orele 6:00-19:00 - Duminică, între orele 7:00-14:00

Parcarea publică subterană este administrată de către Serviciul Administrare Piețe din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Biroul de presă




2.675 afișări
bottom of page