top of page

S-a deschis sezonul estival 2024 la Geoagiu Bai

Am participat, astăzi, la deschiderea oficială a sezonului estival în stațiunea Geoagiu-Băi, la invitația primarului orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț.

Complexul de agrement „Băile Daco-Romane”, gazda evenimentului, și-a întâmpinat vizitatorii cu o infrastructură bine pusă la punct, modernă, dotată cu toate facilitățile pentru petrecerea timpului liber.

Stațiunea Geoagiu-Băi, clasificată ca și stațiune de interes național, dar și împrejurimile sale, beneficiază de un important potențial de dezvoltare turistică și creștere economică. Acesta este și motivul pentru care Consiliul Județean Hunedoara a investit în modernizarea drumului județean care vine dinspre Orăștie până la intrarea în stațiune printr-un proiect finanțat din fonduri europene. Tot în zonă, derulăm o altă investiție importantă, din bugetul propriu, modernizarea drumului județean pe tronsonul Almașu Mic de Munte – Curechiu, care străbate Munții Metaliferi și va asigura legătura directă între zona Geoagiu - Orăștie și zona Brad.

Le-am urat succes în noul sezon estival reprezentanților administrației locale din Geoagiu-Băi, proprietarilor complexului de agrement, tuturor reprezentanților structurilor de cazare, micilor antreprenori și producători locali care își desfășoară activitatea în stațiune. Le doresc tuturor să aibă un sezon bogat și să se bucure de cât mai mulți vizitatori și turiști!


Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara

29 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page