top of page

Salvator de vieți, candidat la primărie!


Comuna Sarmizegetusa este una dintre cele trei comune hunedorene în care se organizează, în această lună, alegeri parțiale pentru funcția de primar.


Iulian Gabriel Hibais are 41 de ani, trăiește de când se știe în comuna Sarmizegetusa și de șapte ani salvează vieți. Este angajat ca ambulanțier la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și face naveta între casa natală și punctul de la Deva, unde își desfășoară activitatea. În ultimul an și jumătate, împreună cu colegii săi de pe autospeciale, a lucrat aproape fără pauză. Pandemia cu toate implicațiile ei a necesitat eforturi extraordinare din partea personalului medical aflat în prima linie. Și riscurile au fost pe măsură, dar situațiile de criză au fost depășite și viața revine încet-încet la normal.


Iulian Gabriel Hibais este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Sarmizegetusa. Este un om tânăr, dar cu suficientă experiență profesională. Este la primul mandat de consilier local și cunoaște deja problemele cu care se confruntă concetățenii săi, știe ce-și dorește comunitatea locală și ce pârghii legale are la dispoziție primarul pentru a transforma comuna Sarmizegetusa într-o comună la standarde europene. Are la rândul său, experiență în atragerea de fonduri europene. A avut inițiativa și a reușit să pună pe roate o afacere finanțată din fonduri nerambursabile. Spune că va atrage la Sarmizegetusa turiști care nu se vor limita doar la vizitarea monumentelor istorice din localitate, ci se vor bucura și de experiențe gastronomice specifice acestei părți a Țării Hațegului.

A ales Partidul Social Democrat pentru că este formațiunea politică a celor mulți, este de partea salariaților și a pensionarilor, susține educația sănătatea, investițiile și crearea locurilor de muncă, agricultura, turismul. Prin proiectele și legile pe care le-a promovat, Partidul Social Democrat a demonstrat că îi pasă de toate categoriile sociale, că are proiecte pentru reducerea decalajelor dintre sat și oraș, că luptă pentru siguranța unui trai mai bun pentru fiecare român.

Cu gândul la un viitor mai sănătos și mai bun al comunei sale, Iulian Gabriel Hibais este pregătit să facă față acestei noi provocări care îl așteaptă!



1.513 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page