top of page

SCANDAL în PNL Hunedoara

In calitate de consilier local , impreuna cu Daniela Logofatu (consilier judetean) si Marian Vasile (consilier local), am incercat sa restabilim comunicarea in organizatia PNL Mun.Hunedoara, solicitându-i doamnei presedinte PNL a județului Hunedoara, Vetuta Stanescu , să intervina in deblocarea situatiei anormale din Organizația PNL a Municipiului Hunedoara. Ne-am deplasat, în acest scop, la cabinetul domniei sale, dar, din păcate, doamna deputat nu a fost prezentă astăzi la audiență. Am relatat problema noastră în scris pe telefon, mesajul a fost citit fără rezultat. Situația, despre care d-na președintă are cunoștință, trenează de mai mult de o săptămână fără să se întrevadă intervenția domniei sale pentru rezolvarea ei, ceea ce face necesară intervenția publică.


In fapt, presedintele organizatiei, Lucian Gherman, a blocat accesul tuturor membrilor la contul de WhatsApp al PNL Municipiul Hunedoara și a exclus din grup, de capul lui, colegi marcanți a căror opinie exprimată liber îl incomodează. Consider ca toti membrii PNL trebuie sa aibe acces la informatii , să se exprime liber , să nu fie cenzurati si indepartati din organizatie, altfel decât prin metode statutare.


Domnule presedinte, comunicarea PNL nu este "pe persoană fizică", ci apartine organizatiei PNL Municipiul Hunedoara!


PNL Municipiul Hunedoara,sub conducerea dumneavoastră, se afla la cel mai prost scor din ultimii 30 de ani, ati reusit sa dezbinați total această organizatie pe care incercati cu disperare sa o tineti captivă in incompetenta , fara nici un orizont de crestere si dezvoltare. Vina vă aparține! A o arunca în spatele altora este nu numai lipsă de asumare ci și de bărbăție!


Și nu uitati ....

respectul se câștigă , nu se impune !

Sursa: Consilier Local PNL Hunedoara Constantin Vâlceanu.484 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page