top of page

Se lucrează pe Culoarul Trafic Mureș Nord


După ce am dedicat prima parte a acestei zile întâlnirilor cu colegii mei din administrația județeană și din instituțiile subordonate, am decis să fac o vizită de lucru în teren, pe șantierul Culoarului Trafic Mureș Nord.

După cum știți, Consiliul Județean Hunedoara a atras fonduri europene în valoare de peste 120 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor județene de la limita cu județul Alba, până la Ilia. Sunt aproape 70 de kilometri de șosea care va fi modernizată pentru a asigura un trafic rutier sigur și confortabil.

Sunt foarte mulțumit de modul în care constructorii lucrează, firmele care execută lucrările își fac datoria, însă știu că există și nemulțumiri. Este un disconfort creat, sunt lucrări la terasament care necesită multă atenție, dar și respectarea normelor în vigoare. Nu poți turna asfalt peste noapte, facem un drum care vrem să reziste foarte mult, nu doar un an sau doi. Nu ne permitem să lucrăm oricum!

Îi rog pe cetățeni să înțeleagă că acest proiect se realizează pentru oameni, pentru confortul și siguranța lor, de aceea le cer să manifeste înțelegere în această perioadă.


Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara

680 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page