top of page

Se oprește apa caldă in municipiul Deva!


“Rușine d-le Orban, cu așa program de guvernare poate ne întoarcem în 1900 toamna”, scrie Cristian Iștoc, liderul sindicatului Solidaritatea Hunedoara. Acesta atacă dur PNL și pe premierul României, într-o postare pe pagina de socializare:

“Primăria Deva gira Ministerul Energiei pe mandatul PSD cu privire la funcționarea Termocentralei Mintia. Opririle sunt tot mai dese pe mandatul PNL, iar Deva tot mai des fără apă caldă. Promisiunile premierului și cele ale vicepremierului au rămas simple vorbe. PNL a ajuns să ne ducă înainte de 1986, anul în care comuniștii furnizau energia termică în sistem centralizat pentru municipiul Deva. Cu o singură oprire programată în luna august până în anul 2007. În 2020 nu știm când curge apa caldă la robinete. Rușine d-le Orban, cu așa program de guvernare poate ne întoarcem în 1900 toamna”.

De semnalat ar fi faptul că actualul administrator public al Devei, Adrian David, a fost consilierul directorului general al CEH și ar fi fost interesant de văzut cu ce soluție vine pentru dezamorsarea situației. Ne bazam pe experiența dumnealui! Dar, din păcate, acesta în loc să se ocupe de problemele Devei și ale devenilor este alături de ministrul Vela prin Valea Jiului în acțiuni ce seamănă foarte bine cu campania electorală, știut fiind faptul că personajul este și candidat al PNL la Consiliul Județean Hunedoara!
sursa foto: glasul-hd.ro, facebook

1.473 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page