top of page

Senatorul Lucica Dina Muntean a demisionat din PNL


Senatoarea de Hunedoara, originară din Valea Jiului, și-a anunțat, astăzi, demisia din PNL. Într-un mesaj public, transmis pe rețelele de socializare, Lucica Muntean spune că s-a simțit dată la o parte din partid, imediat ce primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a trecut la PSD. Demnitarul a mai precizat că anumiți colegi din partid i-au transmis că se ia în calcul excluderea sa din PNL. Lucica Muntean mai spune că, în ciuda, asigurărilor date de președinta organizației județene a PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, activitatea și apartenența sa la această formațiune politică au fost puse la îndoială în mod repetat.

„Aceste semnale mi-au arătat foarte clar că am devenit un personaj incomod, iar derapajele colegilor mei de partid aveau un scop prestabilit, de care conducerea partidului nu era străină. Dacă nu ar fi fost așa, probabil aș fi primit programul activităților și în felul acesta singurul senator pe care îl mai are această formațiune politică, ar fi putut să participe, atât la întâlnirile și consultările care au avut loc pentru desemnarea candidaților de la primăriile din Valea Jiului, cât și la evenimentele de lansare ale acestora. (…) în ciuda deciziei primite de la doamna președintă a PNL Hunedoara, prin care se stabilise că eu răspund de Valea Jiului și de Bănița, acest lucru nu s-a întâmplat, mi se pare corect să mă întreb: oare de ce?”, explică senatoarea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Lucica Muntean spune că își va continua activitatea în Parlamentul României ca senator dezafiliat.30 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page