top of page

Nu vă irosiți votul, nu condamnați Romosul! Alianța toxică PNL-USRPLUS sau nimic pentru oameni!


Săptămânile de șantaj și amenințări se apropie de sfârșit. Pe 27 iunie, locuitorii comunei Romos au, în sfârșit, ocazia să rupă lanțul care i-a sufocat în această campanie electorală murdară. Orice vot dat alianței toxice PNL+USRPLUS este un vot irosit: atât pentru comună, cât și pentru locuitorii săi.


Șantaj instituționalizat


Așa cum și-a făcut deja un obicei, PNL a scos armele murdare în această campanie electorală și a folosit instituțiile statului pentru a intimida și șantaja locuitorii comunei Romos.


Funcționari publici, oameni plătiți să servească interesele cetățenilor, angajați ai administrației locale, au fost implicați în lupta electorală în favoarea candidatei PNL, fostă angajată a Primăriei Romos. Imoralitatea se vede și de pe lună, însă implicarea acestor persoane în campania electorală capătă accente de ilegalitate.


Oamenii au fost amenințați, șantajați și timorați pentru ca nu cumva să aibă curajul de a vota un independent, pe Nicolae Iulian Nasta, cel mai bine clasat în sondaje. De fapt, de când există în județul Hunedoara, PNL a folosit mereu aceste arme: amenințările și șantajul. Vor da rezultate duminică?


Vot irosit pentru candidații așa zisei „drepte”

Dar cine sunt cei doi candidați ai așa zisei drepte? Unul este un fost funcționar public, om care și-a construit bunăstarea din bani publici, membru al unui partid care nu poate guverna decât prin tăieri de pensii, salarii și alocații. Al doilea, exponent al unui partid extremist care susține inclusiv căsătoriile între persoanele de același sex. Asta vrem? Politicile lor transpuse la nivel local, în Romos?


Simțind victoria lui Nicolae Iulian Nasta, cei doi candidați ai dreptei s-au aliat. Desigur, cu scopul de a împărți ciolanul după alegeri, nu pentru bunăstarea locuitorilor comunei Romos.


Așa cum procedează la nivel național, vor proceda și dacă vor câștiga la Romos. O lună se vor certa pe funcții, apoi va fi liniște. și bunăstare. Pentru ei, nu pentru oameni. A venit Câțu, dar a plecat. După el, alți lideri PNL. Pentru ce? S-au dus vremurile în care ne emoționam că vedem pe uliță câte vreo „vedetă” națională.


Mihaiela nu e Pătrânjan


Aceste alegeri n-ar fi avut loc dacă nu sar fi stins din viață Mircea Pătrânjan, primarul reales la 27 septembrie 2020. Însă, candidata PNL, doar pentru că a fost „pusă” de PNL să candideze, nu înseamnă că e omul potrivit pentru funcția de primar. Mircea Pătrânjan știa să muncească în folosul oamenilor pentru că îi iubea. Doamna candidată de azi muncește în folosul personal și al PNL. Buna administrare nu se ia, nu se transmite prin viu grai: știi sau nu ști. Iar doamna Mihaiela a demonstrat în această campanie că este un slab om politic și un om lipsit de profesionalism.

În loc de epilog


Locuitorii comunei Romos au șansa de a alege un primar independent, e mare lucru. Pe Nicolae Iulian Nasta nu-l controlează niciun partid, niciun Câțu, niciun Barna, niciun Orban... Din acest motiv s-au aliat toți politrucii împotriva sa? Asta înseamnă ceva: Că Romosul are șansa de a se rupe de trecut și de a privi spre viitor. Pe 27 iunie, există o singură variantă: aceea de a nu irosi voturi pentru candidați ai unor partide care luptă împotriva intereselor României.

73 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page