top of page

Sinucidere la spitalul din municipiul Hunedoara. O femeie s-a aruncat de la etaj

O femeie de 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat, marți dimineață, de la etajul 3 al Spitalului „Dr. Alexandru. Simionescu” din localitate. Femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.


„La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unități spitalicești din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului. Ulterior, a intervenit un echipaj medical, care a constatat decesul femeii. Cadavrul victimei a fost ridicat și preluat de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de moarte suspectă.


În urmă cu aproape o lună, în data de 28 iunie, o altă tragedie a avut loc la spitalul din Hunedoara. O asistentă în vârstă de 59 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul al doilea. Femeia a căzut în gol în fața unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara, prezent acolo pentru a prelua un alt pacient. Deși i-au dat primul ajutor rapid și au transportat-o în Urgență, asistenta nu a mai putut fi salvată.



sursa: stiridinHunedoara.ro

1.054 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page