top of page

Spații de servicii moderne pe A1 în județul Hunedoara


Două noi investiții vor îmbunătăți calitatea serviciilor oferite celor care tranzitează județul Hunedoara pe autostrada A1. În urma atribuirii contractelor de concesiune de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Rompetrol și MOL vor dezvolta patru noi spații de servicii la Orăștie și Ilia.


Cele două propuneri de proiecte au fost prezentate marți, la sediul Consiliului Județean Hunedoara de către reprezentanții celor două companii.


În zona municipiului Orăștie, la km 340 + 500, compania Rompetrol va dezvolta două spații de servicii (câte unul pe fiecare sens) care vor cuprinde pe lângă stațiile de carburanți, stații de încărcare a vehiculelor electrice, o parcare securizată, un restaurant, precum și grupuri sanitare moderne. La Ilia, în zona km 389 + 17, compania MOL va construi alte două spații destinate celor care tranzitează județul care vor cuprinde pe lângă dotările clasice, inclusiv spații de joacă pentru copii, pentru animale de companie și o zonă destinată producătorilor locali.


„Mă bucur că județul nostru va avea aceste servicii moderne destinate tuturor celor care se află în tranzit. Condițiile de odihnă, de recreere, facilitățile prezentate de cele două companii, sunt suficiente pentru a avea încredere că investițiile propuse se vor ridica la nivelul celor care funcționează deja la nivel european. În ceea ce privește Consiliul Județean Hunedoara, acordăm întreg sprijinul pentru realizarea obiectivelor propuse”, a declarat la finalul întâlnirii președintele Laurențiu Nistor.

Cele patru spații de servicii au termen de finalizare a lucrărilor luna iunie 2022.

Biroul de presă64 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page