top of page

Stare de alertă în județul Hunedoara

Stare de alertă în județ!


În continuarea demersurilor pentru rezolvarea problemei colectării deșeurilor menajere în județul Hunedoara, în această seară, a fost convocat Grupul de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii.


A.D.I. ”Sistemul integrat de gestionare a deșeurilor județul Hunedoara” a solicitat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să adopte o hotărâre prin care, în cele 61 de Unități Administrativ Teritoriale afectate de suspendarea serviciilor de salubrizare, să fie declarată starea de alertă.


În urma raportului Grupului de Suport Tehnic, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va solicita acordul Ministerului Afacerilor Interne pentru declararea stării de alertă în cele 61 de localități din aria de delegare a SC Brai-Cata SRL.


SC Brai-Cata SRL trebuie să respecte obligațiile contractuale și hotărârile instanțelor judecătorești. Este vorba despre banii hunedorenilor, despre bugetul județului Hunedoara!


NU Consiliul Județean Hunedoara a generat această situație neplăcută! Cu toate acestea, ne cerem scuze pentru cele întâmplate și vă asigurăm că, împreună cu celelalte autorități responsabile, vom găsi soluții în cel mai scurt timp.
889 afișări
bottom of page