top of page

Strigatul de ajutor al cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Deva!




Desi ducem o lupta extrem de dificila cu un dusman nevazut, suntem penalizati la salarii. Penalizarile vizeaza perioada 29 martie - 12 aprilie si vin dupa ce Spitalul a fost transformat fortat in spital COVID de catre prefect.



Noi, asistentii medicali, infirmierele, personalul auxiliar si chiar medici au ajuns in situatia de a li se impune concedii medicale. Am fost tinuti cu forta acasa, desi eram apti de munca si am fost dispusi sa lucram si sa ne sustinem colegii din linia intai.

Diminuarile salariale vor ajunge pana la 75%, iar asta ne afecteaza grav vietile, mai ales ca multi dintre noi sunt sustinatori de familii si au rate si obligatii financiare lunare. In timp ce guvernantii anunta pe posturile de televiziune masuri de stimulare a cadrelor din sistemul medical, in judetul Hunedoara am ajuns bataia lor de joc. Ori, ma intreb, nu avem toti drepturi egale?


Ce se va intampla din 27 aprilie cand ni se finalizeaza zilele lucratoare, ma intreb cu groaza daca vom ajunge din nou penalizati salarial?


Si totusi, se poate si mai rau de atat. In Spital sunt colege care au fost OBLIGATE sa stea 2 saptamani in concediu medical si 2 saptamani in concediu de odihna fortat.Coordonare proasta a managementului deoarece in unele sectii au orele acoperite pe programul de lucru, in timp ce altele nu și pot face norma necesara salariului intreg

In toata lumea asta mare, cadrele medicale sunt apreciate si sprijinite, aici ajungem sa regretam ca nu am plecat in alte tari unde munca noastra sa fie cu adevarat apreciata....


Mesajul transmis de asistenții medicali de la SJU Deva, guvernanților:


1.940 afișări0 comentarii
bottom of page