top of page

Suspiciuni de certificate false de vaccinare anti-Covid, în județ. DSP Hunedoara a sesizat Parchetul

În județul Hunedoara ar fi fost eliberate certificate false de vaccinare anti-Covid. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara au suspiciuni în acest sens, după ce au verificat modalitatea de eliberare pentru anumite persoana a documentelor de vaccinare.


„Noi facem monitorizări zilnice, am avut anumite suspiciuni și întrebări cu privire la eliberarea anumitor certificate de vaccinare. Drept urmare, am transmis o sesizare către instituțiile abilitate, deoarece DSP nu are atribuții să facă astfel de cercetări. Am transmis sesizarea, dacă se confirmă, vom lua măsurile adecvate, dacă nu se confirmă, e foarte bine”, a declarat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

DSP Hunedoara a transmis sesizarea către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Suspiciunile au apărut după ce mai multe persoane din alte județe s-ar fi vaccinat în alte locuri din județ, decât la centrul de vaccinare din mașină, din parcarea hipermarketului Auchan. Prețul unui astfel de certificat ar fi fost de 500 de lei.

sursa: ZiardeHunedoara.ro175 afișări
bottom of page