top of page

Suspiciuni de certificate false de vaccinare anti-Covid, în județ. DSP Hunedoara a sesizat Parchetul

În județul Hunedoara ar fi fost eliberate certificate false de vaccinare anti-Covid. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara au suspiciuni în acest sens, după ce au verificat modalitatea de eliberare pentru anumite persoana a documentelor de vaccinare.


„Noi facem monitorizări zilnice, am avut anumite suspiciuni și întrebări cu privire la eliberarea anumitor certificate de vaccinare. Drept urmare, am transmis o sesizare către instituțiile abilitate, deoarece DSP nu are atribuții să facă astfel de cercetări. Am transmis sesizarea, dacă se confirmă, vom lua măsurile adecvate, dacă nu se confirmă, e foarte bine”, a declarat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

DSP Hunedoara a transmis sesizarea către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Suspiciunile au apărut după ce mai multe persoane din alte județe s-ar fi vaccinat în alte locuri din județ, decât la centrul de vaccinare din mașină, din parcarea hipermarketului Auchan. Prețul unui astfel de certificat ar fi fost de 500 de lei.175 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page