top of page

Teatrul nu este al lui Rădescu!

Rădescu a scăpat teatrul din mână! Angajații nu mai cred în poveștile pseudo-managerului

În urmă cu un an, la “protestele pro-Rădescu” participau aproximativ 35 de persoane, astăzi abia se mai strâng 12! Dovezile clare că Rădescu nu are dreptate, contractele “cu cântec” încheiate de acesta, discriminările din teatru, dar și oprobiul public se pare că sunt motivele pentru care angajații teatrului din Petroșani au ales să își vadă de treabă și să nu mai susțină cauza (pierdută) a șefului lor. Care a avut și are o singură grijă: păstrarea funcției cu orice preț!


Mai mult, unii dintre angajați au prins curaj și au început să facă sesizări către instituțiile statului și presă, semnalând abateri grave soldate chiar cu sentințe judecătorești!


Teatrul nu este al lui Rădescu!


Angajații sunt conștienți că instituția își va continua activitatea în mod firesc, pentru că nimeni nu vrea distrugerea teatrului din Petroșani, un reper important în peisajul cultural al Văii Jiului.


Rădescu este singurul care pare să nu accepte ideea că nimeni nu este de neînlocuit și că, pentru a-și continua activitatea ca manager, trebuie să dea examen și să-l treacă. Adică, să se supună evaluării, să-și ia în serios rolul de manager și să nu se mai transforme într-un circar în fața comisiei. Și, da, să respecte legile, ierarhiile și obligațiile asumate, la fel ca absolut toți cei care sunt în funcții similare! Pentru că teatrul nu este al lui Rădescu, este al comunității locale care vrea să vadă piese de valoare, nu circ în fiecare zi!



264 afișări
bottom of page