top of page

Telenovelă fără sfârșit cu actor „în medical”

Telenovelă fără sfârșit cu actor „în medical”

Evaluarea managerului Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petroșani, Cosmin Rădescu, s-a împotmolit din nou. Vorbim despre evaluarea pentru anul 2019, care avea astăzi fixat un nou termen pentru susținerea interviului! Procesul de evaluare a fost contestat de Rădescu, la fel cum s-a întâmplat și pentru anul 2018, dar și pentru 2020.


Anul trecut, Rădescu a cerut în instanță mai întâi suspendarea și apoi anularea actelor emise de către Consiliul Județean Hunedoara, privitoare la organizarea și desfășurarea evaluării pentru anul 2019. Dar pentru că Rădescu a pierdut, de curând, procesul cu CJ Hunedoara privitor la suspendarea deciziilor pentru 2019, evaluarea s-a reluat din punctul în care a fost lăsată.


S-a convenit ca interviul să aibă loc online (în urmă cu vreo 10 zile). Managerul a fost prezent atunci, dar a sfârșit prin a nu fi evaluat în acel format. Astfel că s-a decis ca interviul să aibă loc fizic, la sediul Consiliului Județean Hunedoara, astăzi, 19 mai.


Comisia de evaluare s-a prezentat, numai că pe evaluat ia-l de unde nu-i! Nu și-a făcut deloc apariția la ora și locul indicate în documentul transmis teatrului de către CJ Hunedoara. Rădescu nu a binevoit nici măcar să trimită un mail în care să anunțe că este bolnav și este în medical, așa cum a mai procedat în alte rânduri. Nu, pur și simplu a sfidat comisia și pe angajatorul său! Asta este dubla măsură pe care o oferă comunității acest domn director care pozează în apostolul dreptății, în omul persecutat și neagreat de unii oameni din conducerea CJ Hunedoara, după cum singur susține!


Atitudinea sa aduce mai mult cu a unui filfizon, cu o imaginație bogată și care crede că îi poate juca pe degete pe toți cei din jurul său! În locul omului corect și asumat, domnul manager nu ne arată decât latura sa urâtă! Astfel că, descrierea succintă a piesei „Revizorul” de Gogol, pe care o pregătește echipa teatrului din Petroșani în aceste zile, i se potriveșe mănușă.


Lui în raport cu ceilalți, și nu invers! – Revizorul este o piesă ”despre izbitoarea trivialitate a vieții, despre vulgaritatea omului, despre ipostazele răului absolut, surprins în banalitatea cotidianului”.134 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page