top of page

Termocentrala Mintia stă pe un butoi de pulbere!


Energeticienii din schimbul I au refuzat, în această dimineață, să înceapă lucrul. Ultimatumul dat de ei în urmă cu o lună a expirat azi, fără ca măcar vreuna dintre solicitări să fie rezolvată. Guvernul PNL se ocupă de orice altceva, decât de ceea ce trebuie. Comunicatorii săi naționali, dar și liberalii hunedoreni spun doar vorbe frumoase și atât. Domnilor, poveștile nu țin loc de tichete de masă și de alte drepturi bănești neprimite de angajați de luni bune!

Situația de la termocentrală nu e de azi, de ieri, dar atât se bate apa în piuă, până ce colosul industrial se va vedea nevoit să pună, la propriu, lacătul pe poartă. Se fac strategii peste strategii pentru reorganizarea CEH, cel puțin în Valea Jiului. Soarta Termocentralei Mintia este incertă, iar angajații se tem că vor rămâne fără locuri de muncă și fără bruma de venit pe care o duceau acasă, lună de lună. La fel de incertă este situația abonaților din Deva la sistemul de termoficare.


Ce se întâmplă cu cele 4000 de apartamente, cu instituțiile publice și școlile care încă sunt racordate la rețeaua de agent termic de la Mintia? Nimeni nu știe nimic! Liberalii locali sunt preocupați doar să pună mâna pe șefia CJ Hunedoara!


310 afișări0 comentarii

Contact 

Mulțumim!

© 2022 HD24

bottom of page