top of page

Totul va fi bine! Când și pentru cine?


Haos în educație, haos în sănătate, haos în economie! Asta vedem în jurul nostru. Guvernanții par incapabili să lege două măsuri coerente, care să mai potolească toată această cădere a țării.


Domnilor, ați promis că ai noștri copii vor fi în siguranță, la școală. Acum bâjbâiți cu organizarea începerii noului an școlar și nu știți cum să-i mai liniștiți pe părinții îngrijorați. Și pe bună dreptate, oamenii se tem de ce e mai rău! Părinții își văd deja copiii luați de la școală cu forța și duși în spital la primul semn de febră, chiar dacă starea lor nu are legătură cu Covidul. Va fi o generație de copii traumatizați. Iar la trauma aceasta se va adaugă alta, aceea de a fi, la un moment dat, purtătorii unui virus care-i va îmbolnăvi pe părinții și bunicii lor cu imunitate mai scăzută.


Haos în sănătate! Aici nu mai e nimic de spus, situația nu s-a îmbunătățit mai deloc, programele de reparații și investițiile se mișcă greu. Noroc că nu mai sunt focare de Covid prin spitale!

Haos în economie. Leul a luat-o din nou la vale în raport cu euro, sprijinul pentru IMM-uri întârzie, sectoarele de producție sunt și ele amorțite. Nu există previzionare! De exemplu, termocentrala Mintia este oprită de 24 de ore, din lipsă de cărbune. Stocuri ioc, pe calea ferată nu se circulă din cauza unor lucrări la Simeria. Salariații din schimbul I au refuzat să intre de serviciu. Nimeni de la conducerea ministerului nu a luat în calcul asemenea situații, nu a cerut celor din teritoriu să pregătească o strategie legată de aprovizionarea cu materie primă?!

Ați promis că totul va fi bine! Când și pentru cine? Pentru toți românii sau doar pentru voi?


69 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page