top of page

Traian Berbeceanu: Dacă Mircia Muntean vine la PNL Deva, plec din partid

Traian Berbeceanu: Știu să fac diferența dintre vis și coșmar. Dacă Mircia vine la PNL Deva, plec din partid


Am trăit s-o vedem și pe asta. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Cri­mi­nalității Organizate Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu (), este de luni, coleg de partid cu Mircia Muntean. Se cunoaște foarte bine că cei doi nu au nimic în comun, ba mai mult au trecut prin episoade urâte. Una din situații

a fost atunci când fostul primar al

Devei a făcut un denunț la adresa lui Berbeceanu, care se afla în arest pre­ventiv. Asta, ca să-l înfunde de tot.

„Devenii sunt deștepți”


Va părăsi Traian Berbeceanu partidul?


MESAGERUL HUNE­DOREAN l-a întrebat pe administratorul public al Devei ce va face în aceste condiții, după ce Muntean a fost re­primit în PNL?.


„Am spus, pu­blic, de mai mul­te ori, care este pă­rerea mea des­pre acest perso­naj (n.r.-Mircia Muntean). Părerea mea nu s-a schimbat deloc. Nu declar despre un personaj că e infractor și apoi îmi schimb părerea despre el, spun că e imaculat. Cred că organizația PNL Deva nu va fi afectată prin venirea lui în partid. Știu să fac diferența dintre vis și coșmar. Dacă ar veni la PNL Deva, aș pleca imediat din partid. Eu muncesc pentru PNL Deva, pentru Florin Oancea și ca el să câștige un nou mandat la primărie. Mircia Muntean nu poate fi aso­ciat cu Florin Oancea. Devenii sunt deștepți
și știu acest lucru. La fel și membrii PNL Deva. Mă abțin să co­men­tez decizia conducerii organizației ju­de­țene Hunedoara a PNL de a-i propune lui Muntean să revină în partid. Mă in­teresează doar PNL Deva și Florin Oancea. Florin Oancea nu a prejudiciat ca acest personaj (n.r.-Mircia Muntean) bugetul local după condamnarea sa”, a declarat Traian Berbeceanu, adminis­tra­torul public al reședinței de județ.

Reamintim că Mircia Muntean a fost reprimit în PNL, după ce președintele or­ganizației județene a partidului, Vetuța Stănescu, i-a propus să revină acasă.

În aceste zile, Mircia Muntean va fi numit președinte al organizației muni­ci­pale Hunedoara a PNL. (S.P.)


Sursa: Mesagerul Hunedoarean



440 afișări0 comentarii
bottom of page