top of page

Ultimatumul președintelui Nistor pentru Apaprod

Vreau ca operatorul regional 𝗦𝗖 𝗔𝗽𝗮𝗽𝗿𝗼𝗱 𝗦𝗔 𝗗𝗲𝘃𝗮, companie la care Consiliul Județean Hunedoara deține 76,8% din acțiuni, să ofere apă și servicii de calitate #𝙝𝙪𝙣𝙚𝙙𝙤𝙧𝙚𝙣𝙞𝙡𝙤𝙧!

Astăzi, împreună cu administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, alături de primarii din #ȚaraHațegului, am avut o întâlnire cu conducerea companiei Apaprod și cu șefii centrelor operaționale.

Managementul Apaprod are la dispoziție 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 pentru a prezenta soluții de 𝙧𝙚𝙣𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙞𝙯𝙖𝙧𝙚 a activității centrelor operaționale și pentru a implementa noua organigramă. Compania înregistrează un profit de aproape 2 milioane de lei în primele luni ale acestui an, însă nu este suficient. Am cerut conducerii Apaprod să ia toate măsurile pentru eliminarea pierderilor, îmbunătățirea serviciilor oferite populației și pentru asigurarea necesarului echipelor de intervenție.

Apaprod trebuie să fie o echipă unită pentru că are de implementat un proiect major de extindere a rețelelor de apă și canalizare, care va fi finanțat din fonduri europene . În același timp, se impune îmbunătățirea comunicării între companie și primarii localităților care dispun de rețele de distribuție a apei și canalizare.

Sper că mesajul meu a fost receptat și înțeles atât de către conducerea Apaprod, cât și de șefii centrelor operaționale!



3.342 afișări
bottom of page