top of page

Un șofer a fost prins drogat la volan pe autostrada A1 Sibiu-Deva, gonea cu peste 220 km/oră

Un șofer a fost prins drogat la volan pe autostrada A1 Sibiu-Deva, gonea cu peste 220 km/oră


În cursul zilei de 2 ianuarie, polițiștii au depistat, pe autostrada A1, un șofer care conducea sub influența drogurilor și un altul care circula cu peste 220 de kilometri la oră.


Conform Poliției Române, în jurul orei ora 11:00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat un bărbat de 23 de ani care conducea un autoturism pe autostrada A1, la km. 247, pe breteaua de acces. În urma testării, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. Astfel, a fost dispusă prelevarea de mostre biologice de sânge și urină, pentru stabilirea cu exactitate a tipului de substanță psihoactivă prezentă în organism.

De asemenea, în torpedoul autoturismului, au fost descoperite un dispozitiv de mărunțire, cu resturi vegetale care par substanțe psihoactive și un suport pentru țigarete și 2 cutiuțe negre, cu foițe de hârtie, acestea fiind ridicate, precizează Poliția.


În acest caz a fost deschis dosar penal și a fost reținut permisul de conducere, fără drept de circulație, până la definitivarea cercetărilor.Sursa: hotnews.ro

865 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page