top of page

Un nou apel pentru respectarea măsurilor anti-COVID-19


Având în vedere evoluția pandemiei de COVID-19 în țară și în județul Hunedoara, în contextul apariției unor cazuri dramatice la nivelul colectivului instituției noastre, conducerea Consiliului Județean Hunedoara reamintește angajaților instituției și ai structurilor subordonate că, în continuare, se impune respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus comunicate încă din data de 4 martie 2020, reiterate prin Dispoziția Președintelui nr. 152/28.05.2020 privind aprobarea unor măsuri de prevenire a contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2 a angajaților CJ Hunedoara pe perioada stării de alertă, precum și a obligațiilor stabilite și comunicate prin note interne pe parcursul lunii septembrie.

Sunt obligatorii măsurile igienico-sanitare privind purtarea măștii și dezinfectării mâinilor și a suprefețelor în incinta instituției.

Consiliul Județean Hunedoara asigură periodic dezinfecția spațiilor de lucru, dezinfectant și monitorizarea temperaturii corporale a angajaților în vederea limitării răspândirii noului coronavirus.

Pentru protejarea angajaților, a membrilor familiilor acestora și a colegilor de serviciu, conducerea CJ Hunedoara solicită respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenire a infecțiilor cu noul coronavirus și în timpul petrecut în afara programului de lucru.


336 afișări
bottom of page