top of page

Un nou proiect marca Berryland

Turismul rural este unul cu foarte mult potential in Tara Hategului, unde peisajele fabuloase si simplitatea naturii indeamna turistii in cautare de relaxare sa se reintoarca la origini si sa isi reincarce bateriile intr-un mod complet diferit. De altfel, Romania se situeaza in topul tarilor ce vin cu astfel de optiuni de petrecere a timpului liber deoarece, intr-o lume tot mai globalizata si tehnologizata, turistii apreciaza tot mai mult spatiile apropiate de natura si linistea pentru reincarcarea bateriilor.

 

O astfel de propunere de agroturism o are Complexul Recreativ Berryland, situate in comuna Bretea Romana din judetul Hunedoara. Aici, pe langa experienta propriu-zisa a culesului de fructe de padure cu gust autentic romanesc, sunt propuse o serie de activitati sportive, de Aventura sau recreative atat pentru adulti cat si pentru cei mici.

Complexul si-a deschis portile in data de 30 aprilie 2022 , insa pregateste o multime de noi activitati si posibilitati de petrecere a timpului liber cu scopul de a transforma acest loc intr-o destinatie de vacanta pentru iubitorii de natura.

In acest sens, Berryland a demarat un proiect extrem de interesant care cuprinde:

O piscina incalzita cu apa sarata, cu proprietati extrem de benefice pentru sanatate

Cazare ¨glamping¨ ce cuprinde 42 de carute decorate in stil traditional, fiecare caruta avand decoratii specifice unui judet din Romania.

Patinoar

Vinoteca cu vinuri din fructe de padure

Terenuri de volei, badminton, fotbal cu piciorul

Poligoane de tragere cu arme airsoft si Arcuri

Zona de echitatie

Spatiu dotat cu 4 linii de bowling

Ferma de pasari

Zona Apicola

 

Toate aceste activitati de agrement dar si spatii de recreere care urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul primaverii viitoare (2023) sunt gandite pentru ca turistii sa isi poata planifica o sedere mai indelungata in Tara Hategului, pentru a se bucura de experienta agroturismului romanesc si de reconectarea la natura!





4.278 afișări
bottom of page