top of page

𝗖𝗝 𝗛𝘂𝗻𝗲𝗱𝗼𝗮𝗿𝗮, un partener de încredere al 𝗔𝗿𝗺𝗮𝘁𝗲𝗶 Române


Vineri, 8 ianuarie 2021, a avut loc ceremonia restrânsă de predare/primire a funcției de comandant al Centrului Militar Județean (CMJ) Hunedoara, în prezența doamnei colonel Mihaela Ionescu, șef de stat major al Centrului Militar Zonal Timiș „General de divizie Virgil Economu”.

Consiliul Județean Hunedoara, partener de tradiție al CMJ Hunedoara, a fost reprezentat la acest eveniment de către domnul Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara care, în mesajul său, a subliniat preocuparea cu care administrația județeană tratează relația cu Armata Română.


„Vă transmit salutul președintelui Laurențiu Nistor, precum și întreaga disponibilitate a conducerii Consiliului Județean Hunedoara de a colabora cel puțin la fel de eficient ca și până acum. Îl felicităm pe domnul colonel Liviu Galea, care acum predă comanda, pentru întreaga activitate și îi dorim succes în noua misiune. De asemenea, îi dorim mult succes noului comandant, domnul lt. col. Cristian Răceanu”, a transmis domnul Costel Avram.

Biroul de presă al Consiliului Județean Hunedoara


60 afișări
bottom of page