top of page

Unic în județul Hunedoara. Salina Sianisia Salt Cave Hațeg

Actualizată în: 6 apr. 2022


Un proiect ambițios a luat naștere în urmă cu un an, la Hațeg, din dorința de a oferi comunității din județ și nu numai, șansa la o viață mai sănătoasă.

Salina Sianisia Salt Cave Hateg este o salină artificială dotată cu halogenerator de aerosoli salini. Halogeneratorul folosit este cel mai modern generator de aerosoli uscați de sare, conceput în scop terapeutic medical de uz profesional. Datorită acestuia, concentrația de sare din încăpere rămâne constantă pe durata întregii sedințe, iar acesta este elementul cel mai important pentru ca efectele terapeutice să fie notabile. Culorile și muzica din interiorul Salinei Sianisia Salt Cave asigură o ședință completă de relaxare și cu efecte extrem de benefice, terapia prin culoare având o influență considerabilă asupra stării de spirit.

La Salina Sianisia Salt Cave se tratează în special probleme respiratorii cronice şi cele care recidivează. Expunerea la aerosoli ajută la purificarea căilor respiratorii, stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce simţitor iritaţiile şi inflamaţiile. Tusea persistentă, nasul înfundat, gripa și răceala pot fi prevenite, somnul va fi mai linistit, iar organismul va fi protejat în fața bolilor de sezon, a infecțiilor și a alergiilor. Tratamentul îi ajută foarte mult pe copiii cu imunitate scăzută și pe cei predispuși la alergii. Micuții se pot bucura aici de dotările special create pentru ei la locul de joacă din interiorul salinei. De asemenea, pot face salinoterapie și persoanele sănătoase, pentru menținerea stării bune a organismului și pentru întărirea lui.

Unul dintre marile avantaje ale salinei Sianisia Salt Cave îl reprezintă calitatea aerului respirat. O sedință de salinoterapie durează 45 minute, iar calitatea de aerosoli salini inhalați într-o ședință este echivalentă cu 4 ore petrecute într-o salină naturală de adâncime. Terapia cu aerosoli salini nu înlocuiește tratamentul medicamentos.




4.241 afișări
bottom of page