top of page

USR - demisia în bloc, dacă mai aveți onoare!

USR - demisia în bloc, dacă mai aveți onoare! Este inadmisibil modul în care aleșii alianței înțeleg să facă administrație și să (nu) își facă datoria în județul Hunedoara! De asemenea, modul în care comunică unii politruci din USR-ul județean spune multe despre caracterul și educația acestora.

Demisiile ar trebui să înceapă cu șefa partidului, Oana Biriș, numită politic subprefect. Faptul că ocupă o sinecură la Prefectură, se vede din agenda publică afișată pe site-ul instituției. În afară să îl secondeze pe prefect la toate acțiunile, distinsa doamnă nu prea are alte responsabilități sau inițiative.

Demisiile ar trebui să și le depună și cei doi consilieri județeni USR Zoltan Fekete și Dacian Micula care, prin gafele monumentale făcute în ultima vreme, au dovedit că habar n-au ce votează și se fac de râs la fiecare ședință de Consiliu Județean. Urmează apoi demisia (obligatorie!) a consilierului local USR Deva, Lucian Mara. Pe lângă agresivitatea postărilor pe orice subiect, blocarea pe Facebook a persoanelor care îi adresează întrebări incomode sau expun, argumentat, alte opinii și păreri, domnul Mara nu s-a limitat doar la atât. În ultima vreme, a început o adevărată cruciadă împotriva bisericii și a preoților ortodocși care nu-i sunt pe plac. Ultima „ispravă” a domnului consilier de la Deva este reprezentată de atacul abject la adresa părintelui Eftimie Mitra, care numai a pamflet nu semăna, după cum s-a scuzat, într-un final autorul Lucian Mara.

Și nu în ultimul rând, să nu uităm de (in)activitatea deputatei Pollyanna Hangan, dispărută fără urmă din spațiul public de o bună bucată de timp! Da, nu există niciun dubiu, dați-vă demisia în bloc!

Așa ar fi normal, fără USR în funcții publice! USR și-a arătat limita! Uniunea Salvați România este toxică pentru județul Hunedoara! Și pentru România! Nu salvați nimic, doar semănați mai multă ură și dezbinare!




839 afișări0 comentarii
bottom of page